A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей №2 м. Хмільника Вінницької області

День скорботи та вшанування пам’яті жертв війни

Дата: 22.06.2021 18:00
Кількість переглядів: 55

Сьогодні виповнюється 80 років від початку Другої світової війни на території сучасної України. Цього дня наш народ схиляє голову у скорботі і вшановує пам’ять жертв нацистської навали. У цей день великим горем та болем увірвалася війна в кожну українську домівку та забрала життя кожного п’ятого українця.

Кожен раз 22 червня ми згадуємо про тих, хто так і не повернувся з цієї війни. Про тих, хто кров’ю і потом відстоював нашу перемогу. Про тих, хто першим прийняв на себе цей страшний удар і про тих , чиї життя були покалічені й зруйновані ворогом.

Схилімо голови перед мужністю й  нескореністю нашого народу, який знайшов у собі сили вистояти й вижити, який піднявся на бій і переміг у героїчній боротьбі.

Нині в Україні знову війна. Нащадки сміливих воїнів знову боронять рідну землю від ворога, стоять на захисті суверенітету та територіальної цілісності України. Тепер, як ніколи раніше, потерпаючи від кривавої військової агресії на сході країни, ми добре усвідомлюємо ціну миру та свободи. Тож наш святий обов’язок – не забувати уроки історії й  назавжди зберегти пам'ять про тих, хто ціною власного життя відстояв і відстоює нашу свободу та незалежність.

Той народ, який не пам’ятає своєї історії, не має права на майбутнє.

Тільки той, хто пам’ятає минуле, вартий майбутнього…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено