A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей №2 м. Хмільника Вінницької області

Нагородження учасників обласного конкурсу творів «Мама Героя»

Дата: 22.06.2021 18:18
Кількість переглядів: 92

22 червня  в нашій  школі  відбулося нагородження учасників обласного конкурсу творів «Мама Героя», який проводило об’єднання українок «Яворина» за підтримки ВО «Свобода». Ними стали учні 10 класу Бистрик Олександра та Коваль Ярослав  (учителька Вознюк Л.І.),  які  написали чудові твори про нашого земляка, воїна-захисника Сергія Муравського, що за покликом серця став на захист кордонів Ураїни й поклав на вівтар боротьби за її незалежність своє юне життя.

Нагороджувати учнів приїхала методистка відділу українознавства Вінницької академії безперервної освіти - Олена Козаченко, яка вручила школярам подяки та подарунки.

Нещодавно на святі останнього дзвоника грамоту за ІІІ місце у цьому ж конкурсі було вручено учениці 11 класу Казмірчук Валентині (учителька Веремій А.А.) за написання твору про нашого земляка, воїна-захисника Романа Кашпура.

Ми маємо пам`ятати про наших героїв, які ціною власного життя тримають мирним небо над Україною! І доки пам`ять про них буде жити в наших серцях, доти вони завжди будуть з нами!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено