A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей №2 м. Хмільника Вінницької області

ПРОЄКТ «Програма підтримки фізичного та психосоціального здоров'я сімей з дітьми в умовах війни» на популяризацію та впровадження курсу «Кроки по життю» в Україні.

Дата: 22.03.2024 08:47
Кількість переглядів: 113

Вітаємо наш ліцей № 2 м. Хмільника Вінницької області, психологиню Світлану Король та педагогів Оксану Гусь і Лесю Голембівську, які вибороли перемогу у конкурсі Проєкту «Програми підтримки фізичного та психосоціального здоров'я сімей з дітьми в умовах війни». Серед усіх освітніх закладів України було відібрано 30 освітніх організацій, які мають бажання та організаційні спроможності для впровадження та розвитку факультативного курсу «Кроки по життю» на базі своїх установ в Україні.

Проєкт «Програми підтримки фізичного та психосоціального здоров'я сімей з дітьми в умовах війни» впроваджуватиметеся у нашому ліцеї Всеукраїнською благодійною організацією ВБО «Український фонд «Благополуччя дітей» впродовж 2024 – 2025 навчального року. 
    Наші педагоги - переможці конкурсу, отримують методичну, організаційну та експертну підтримку для впровадження курсу «Кроки по життю». Проєкт спрямований на створення умов для збереження фізичного та психосоціального здоров'я дітей та їх батьків шляхом проведення групової просвітньої діяльності щодо набуття навичок безпечної поведінки та формування психологічної стійкості. Курс навчання дозволяє учасникам сформувати науково обґрунтовані знання, вміння та цінності, що допомагають відповідально ставитися до свого здоров'я, благополуччя та сформувати почуття особистої гідності, будувати безпечні міжособистісні й сексуальні взаємини, ухвалювати правильні рішення, а також усвідомлювати і захищати свої права протягом усього життя. Курс «Кроки по життю» орієнтований на активізацію профілактичної роботи щодо негативних явищ, через здійснення виховного процесу, спрямованого на розвиток життєвих навичок особистості, її самодостатності, формування у підростаючого покоління здатності до об’єктивної оцінки означених явищ, зокрема їх суспільної небезпеки. 
     У червні наші педагоги пройдуть навчання з «Програми підтримки фізичного та психосоціального здоров'я сімей з дітьми в умовах війни» і вже з вересня та протягом навчального року допомагатимуть учням 9-10 класів сформувати знання, вміння та цінності відповідально ставитися до свого здоров’я, благополуччя та соціальної ролі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено