A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей №2 м. Хмільника Вінницької області

Першовересень строкатий завітав до нас на свято

Дата: 01.09.2020 11:41
Кількість переглядів: 158

Перше вересня - завжди врочистий і надзвичайно хвилюючий день. Він незабутній своєю святковою атмосферою, доброзичливими і щирими посмішками, свіжістю оновлених класів і, звичайно, першим дзвоником. 

 

 

Цей день завжди вирізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Перший дзвінок і початок нового навчального року – це в першу чергу свято для першокласників, які тільки починають свою дорогу до знань, світу нового і  непізнаного. А ще цей день – це  певний підсумок великої підготовчої роботи, яка передувала початку нового навчального року, нового освітнього процесу.

Через карантинні обмеження цьогоріч свято Першого дзвоника в нашій школі пройшло в новому форматі.

Святкували в межах класу, своєю маленькою шкільною родиною, щоб не наражати один одного на небезпеку. І тут учителі проявили свою креативність і творчий підхід до справи: вони організували  уроки-квести й уроки-віртуальні подорожі, уроки-ігри й уроки-змагання.
Найбільше уваги, звичайно, приділили першокласникам, адже вони вперше відчинили двері до Країни Знань. Їх привітав директор школи Олександр Сергійович Марчук і вручив маленьким учням подарунки від народного депутата Петра Васильовича Юрчишина з побажаннями підкорити багато наук і зробити безліч нових відкриттів.

Потім до першачків  завітали казкові герої Лунтік і Баба Капа й пограли у веселі ігри. Насамкінець привітав учнів Новий навчальний рік і дав перший у їхньому житті дзвінок.

Цей день став незабутнім для всіх: учителів, учнів та їхніх батьків. Адже гарний початок є запорукою вдалого навчального року, гідних успіхів у навчанні. Отож навчальний рік, повний пригод і досягнень,  розпочався. Уперед, до нових вершин!


                                                                                            Антоняк О.В., заступник директора з виховної роботи КЗ «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №2 м. Хмільника Вінницької області»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено