A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей №2 м. Хмільника Вінницької області

Правила дорожні повинен знати кожен

Дата: 01.10.2020 11:46
Кількість переглядів: 143

Вересень – це початок навчального року йодночасно початок кропіткоїроботипедколективу над повторенням та вивченням правил  дорожньогоруху. В рамках місячника «Увага! Діти на дорозі!», що проходив у нашій школі з 1 по 30 вересня,класні керівники, лідеришкільного парламенту  організували  й провели  ряд заходів, спрямованих на вивчення правил, дотриманнябезпекижиттєдіяльностіпід час дороги з дому до школи й навпаки. Особливаувагабулазвернена  наспілкування з дітьмимолодшихкласів, оскількисаме в цьомувіці в дітейформуються не лишеосновибезпечноїповедінки на дорозі, а й правовоїсвідомостізагалом. 

У рамках місячникав школіпроводилисяпрофілактичні заходи, головна мета  яких- збереженняжиття і здоров’ядітей на дорогах. З учнями школи були проведені  години спілкування й тематичні уроки, презентації, конкурс малюнків «Наш друг – дорожній рух», переглянуто мультфільми та відеофільми «Азбука дорожньої безпеки».

Найзмістовнішими й найцікавішими були такі заходи: вікторина з учнями 7–х класів «Ціна неуваги» (педагог-організатор Чулюк Т.А.); бібліотечний урок з учнями 1-их класів «Наш друг – світлофор»; практичне відпрацювання умінь правильно переходити дорогу з учнями 2-их класів (кл. керівник Куберська А.О.); година спілкування з учнями 5-А класу «Безпека на дорозі» (кл. керівник Тхоржевська Ю.Є.); бесіда з учнями 8-их класів «Безпека руху велосипедиста»  (педагог-організатор Чулюк Т.А.);  виставка плакатів «Правила дорожні повинен знати кожен» (педагог-організатор Чулюк Т.А.); виставка дитячих малюнків «Дорожня абетка» (уч. образотворчого мистецтва Кудіш М.М.); виступ агітбригади «Правила дорожні знай - в ДТП не потрапляй» (учитель Тонкопієва Л.С.,педагог-організатор Чулюк Т.А.).

Дотримання правил дорожнього руху – один з головних компонентів збереження життя та здоров’я дітей.  І хоч місячник закінчився, але робота з вивчення й повторення правил дорожньогорухупродовжується,  аджебезпекажиттєдіяльності є однією з головних умов існуваннялюдини.

Адміністрація школи


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено