A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей №2 м. Хмільника Вінницької області

Відлітає в замріяні далі безтурботне дитинство моє…

Дата: 31.07.2020 11:50
Кількість переглядів: 778

Ось і настав цей день – день прощання зі школою. Цього свята немає в жодному календарі, але про нього всі знають, його завжди чекають. На ньому зустрічаються біль розлуки і світлі надії, сум прощання й радість зустрічі з майбутнім. Попереду - незвідана даль.  Позаду – протоптана стежка до шкільного двору. Цей день проводить межу між дитинством і самостійним життям. 11 років продовжувався нелегкий шлях випускників до сьогоднішньої події.  І ось ми можемо сказати: здійснилося!

            31 липня 2020 року в КЗ «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №2 м. Хмільника Вінницької області» вручили свідоцтва  про повну загальну середню освіту тридцяти шістьом випускникам. На жаль, карантин уніс певні корективи у формат урочистостей: документи вручались  за графіком із дотриманням протиепідемічних заходів. Але, попри все, педагогічний колектив  намагався створити для своїх учнів атмосферу свята.

            Зворушливі й щирі привітання прозвучали на адресу випускників від  директора школи, класного керівника, перших учителів,  слова вдячності -  батькам за чудове підростаюче покоління, побажання одинадцятикласникам - не загубитися у вирі життя, а завжди пам'ятати про отчий дім, про свою другу домівку - рідну школу.

                Дорогі випускники!  Дитинство залишилося позаду. Цікаві уроки й  веселі перерви, завзяті спортивні змагання й спільні екскурсії, поїздки -  усе це буде лише в спогадах і шкільних альбомах. Але попереду на вас чекають  нескорені вершини, нові відкриття… Віримо, що ваше життя буде насиченим і цікавим! Хороших друзів вам, удачі й найлегших випробувань! Будьте впевнені в собі! Будьте щасливі!

Адміністрація школи


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено