A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей №2 м. Хмільника Вінницької області

"Не згасне в пам'яті народній твій вічний подвиг, воїне-герою!"

Дата: 21.03.2024 11:52
Кількість переглядів: 119

18 березня наша громада відзначає 80-ту річницю звільнення Хмільника та Хмільницького району від нацистських окупантів. Шлях до визволення був не легкий, але наші діди й прадіди змогли подолати все на шляху до свободи. І сьогодні вкотре ми від усього серця кажемо їм: “Дякуємо за життя!” 


    У ліцеї № 2 м. Хмільника активно працює музей Бойової слави (керівник Шевченко Т.М.), присвячений воїнам-визволителям нашого міста і району - 276-ій Темрюкській стрілецькій дивізії. 
    У річницю визволення міста і району на базі ліцею відбулися заходи, на які були запрошені учні та вчителі місцевих закладів освіти. Учні ліцеїв № 1, № 3, № 4 відвідали музей Бойові слави та стали учасниками святкового заходу "Не згасне в пам'яті народній твій вічний подвиг, воїне-герою!" У програмі юні екскурсоводи ознайомили гостей з історією музею та героїчним шляхом визвольної дивізії; звучали тематичні пісні вчительського ансамблю "Колорит", ліцеїсти читали вірші, цікавим виступом презентувала себе студія сучасного танцю КЗ Будинку культури "Ньютоун" (керівник Фельдман Т.В.).
     По закінченні заходів учні вшанували пам’ять визволителів міста і району, поклавши квіти до пам’ятника 276-ої Темрюкської стрілецької дивізії. 
     Такі заходи дають змогу підростаючому поколінню дізнатися більше нового і цікавого для себе, поринути у ті часи та події, які ми не маємо права забути заради процвітання України та її мирного майбутнього!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено