A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей №2 м. Хмільника Вінницької області

Новини

Дата: від до Скинути

Правила дорожні повинен знати кожен

Вересень – це початок навчального року йодночасно початок кропіткоїроботипедколективу над повторенням та вивченням правил  дорожньогоруху. В рамках місячника «Увага! Діти на дорозі!», що проходив у нашій школі з 1 по 30 вересня,класні керівники, лідеришкільного парламенту  організували  й провели  ряд заходів, спрямованих на вивчення правил, дотриманнябезпекижиттєдіяльностіпід час дороги з дому до школи й навпаки. Особливаувагабулазвернена  наспілкування з дітьмимолодшихкласів, оскількисаме в цьомувіці в дітейформуються не лишеосновибезпечноїповедінки на дорозі, а й правовоїсвідомостізагалом. 

11:46 01.10.2020

Живу, люблю і дихаю тобою, моє найкраще місто на землі!

    Щороку 22  вересня ми, хмільничани, відзначаємо день нашого рідного міста. Для нас  це -  особливий день, адже свої уродини справляє весь Хмільник, кожен його мешканець. І хоча пандемія коронавірусу вплинула на святкування, учні нашої школи організували до Дня міста різноманітні заходи. 

15:11 22.09.2020

Це потрібно не мертвим, це потрібно живим…

Мільйонам людей назавжди врізався в пам’ять біль Другої світової війни. Червоним лиховісним  полум'ям увірвалася вона до мирних осель України  далекого  1939 року, розірвала небо хижою тінню нацистської навали, димом пожеж, смертю й руїнами. Мирний день відпочинку обернувся довгими роками страждань. 

09:13 03.09.2020

Першовересень строкатий завітав до нас на свято

Перше вересня - завжди врочистий і надзвичайно хвилюючий день. Він незабутній своєю святковою атмосферою, доброзичливими і щирими посмішками, свіжістю оновлених класів і, звичайно, першим дзвоником. 

11:41 01.09.2020

День Незалежності України

В Україні 24 серпня щорічно відзначається День Незалежності - державне свято, встановлене на честь прийняття Верховною Радою УРСР Акту проголошення незалежності України, що прийнято вважати датою утворення держави Україна в її сучасному вигляді.

13:22 24.08.2020

Відлітає в замріяні далі безтурботне дитинство моє…

Ось і настав цей день – день прощання зі школою. Цього свята немає в жодному календарі, але про нього всі знають, його завжди чекають. На ньому зустрічаються біль розлуки і світлі надії, сум прощання й радість зустрічі з майбутнім. Попереду - незвідана даль.  Позаду – протоптана стежка до шкільного двору. Цей день проводить межу між дитинством і самостійним життям. 11 років продовжувався нелегкий шлях випускників до сьогоднішньої події.  І ось ми можемо сказати: здійснилося!

11:50 31.07.2020

Про вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту учням 11 класу

    У зв’язку з епідеміологічною ситуацією, що склалася в Україні, з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), відповідно до Закону України « Про повну загальну середню освіту», на виконання листа МОН України № 1/9-182 від 31 березня «Щодо організованого завершення 2019/2020 навчального року та зарахування до закладів загальної середньої освіти», листа заступника міського голови з питань діяльності  виконавчих органів міської ради А.В. Сташка  від 22.07.2020р. №1238/01-28  

11:01 31.07.2020

День Конституції України

День Конституції – одне із головних державних свят України. Адже Конституція є Основним законом країни, який гарантує кожному громадянину права і свободи, а також визначає політичний устрій держави.

11:42 27.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено