A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей №2 м. Хмільника Вінницької області

Новини

 

 

Дата: від до Скинути

8 травня - День пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років. Таким чином ліцей № 2 м. Хмільника приєднався до європейської традиції розуміння цієї дати.  Третя поспіль річниця перемоги над нацизмом відзначається в умовах боротьби України проти повномасштабної збройної агресії рф. В закладі пройшла святкова лінійка, на яку був запрошений учасник бойових дій, молодший сержант Відділення роти охорони РТЦК та СП Кадченко Антон Петрович. Вшанували пам'ять героїв Другої світової війни, а також захисників, які віддають свої життя за цілісність України сьогодні. Захід завершився патріотичним флешмобом та покладанням квітів до до пам’ятника 276-ої Темрюкської стрілецької дивізії та монументу захисникам України. Пам’ятаємо! Перемагаємо!

08:20 09.05.2024

Татуювання і пірсинг: особливості та ризики. Профілактика вірусних гепатитів В і С, ВІЛ/СНІД.

У квітні фахівець відділення епіднагляду, профілактики інфекційних та неінфекційних захворювань ВСП Хмільницького районного відділу, Дмитренко Катерина Миколаївна провела лекцію для учнів 8-А і 8-Б класів Ліцею № 2 м. Хмільника на тему "Татуювання і пірсинг: Особливості та ризики. Профілактика вірусних гепатитів В і С, ВІЛ/СНІД". Після лекції учні мали змогу перевірити свої знання з даної теми, пройшовши тестування.

08:44 06.05.2024

Вітаємо команду нашого ліцею з перемогою у змаганнях з легкої атлетики за програмою Гімназіади.

Юні спортсмени ліцею № 2 м. Хмільника проявили високий рівень підготовки, завдяки чому вибороли І місце у змаганнях з легкої атлетики за програмою Гімназіади серед учнів/учениць закладів загальної середньої освіти Хмільницької міської ради у 2023-2024 навчальному році. Учасники команди: Загребельний Артур, Дмитрюк Богдан, Мороз Андрій, Король Роман, Лукіянчук Ілля, Соколовська Алла, Баліцька Анастасія, Замула Надія, Космінська Марія, Григорак Анастасія. Бажаємо команді подальших перемог. Нехай ваші зусилля та відданість принесуть багато досягнень. Ми віримо у вас!

08:42 06.05.2024

Майстер-клас в гуманітарному хабі "Мурашник"

03 травня 2024 року було проведено майстер-клас з розпису сумок-шоперів для учнів 9-Б класу (класний керівник Юртаєв В.Г.) ліцею № 2 м. Хмільника. Захід відбувся в гуманітарному хабі "Мурашник" за підтримки ГО "Право". Дякуємо фасилітаторці гуманітарної організації Intersos, Юлії Килосовій за проведений майстер-клас для дітей нашого закладу.

08:30 06.05.2024

Конкурс проєктів DIY Earth Day

22 квітня щорічно відзначають День Землі – міжнародне свято, присвячене збереженню нашої планети. Цей день слугує нагадуванням про те, що ми повинні дбати про довкілля та жити в гармонії з природою. З 21 березня по 17 квітня 2024 року проходив конкурс проєктів DIY Earth Day видавництва MM Publications в Україні та компанії «Лінгвіст» для учнів 10 – 11 класів загальноосвітніх та спеціалізованих шкіл. Upcycling – це новий тренд серед свідомих активних людей, які все частіше замислюються над питанням як перетворити старі або непотрібні речі на нові, функціональні вироби. Учениці 11 класу ліцею № 2 м. Хмільника, Попович Олександра та Луценко Альбіна взяли активну участь у конкурсі, презентувавши власні Upcycling Projects.

08:25 06.05.2024

Вітаємо ансамбль «Колорит» з творчою перемогою!

Нині у спільноти ліцею № 2 м. Хмільника Вінницької області гарна нагода привітати колектив вчительського вокального ансамблю «Колорит», адже їх участь у Всеукраїнському творчому конкурсі "Квітневий Розмай" у номінації- вокал (пісня «Там за лісом, за лугом») принесла Диплом за зайняте І місце та Подяку за активну участь! Шановні учасники ансамблю! Хай ваша творча нива стане джерелом натхнення для всієї ліцейної родини, адже там, де лине українська пісня – там звучить наша рідна мова, а там де є наша мова – там є наш славний народ! Успіхів і процвітання, мирного неба та міцного здоров’я!

08:22 06.05.2024

Вітаємо переможців змагань “Олімпійське лелеченя”

26 квітня 2024 року відбувся ІІ етап спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя» серед дітей закладів середньої загальної освіти Хмільницької міської ради. Команда нашого ліцею зайняла 2 почесне місце. Отож, дипломом нагороджується команда ліцею № 2 м. Хмільника Вінницької області за зайняте ІІ місце в змаганнях «Олімпійське лелеченя»:

08:20 06.05.2024

Майстер-клас з розпису писанки

З давніх-давен батьки дарували писанки дітям, дівчата – хлопцям, господині – дорогим гостям. Народ вірив у те, що людина, яка потримала в руках писанку (або її виготовила своїми руками), ніколи не зможе чинити зла. В ліцеї № 2 м. Хмільника пройшов майстер–клас з розпису писанки під керівництвом вчительки трудового навчання та образотворчого мистецтва, Кудіш Марії Миколаївни.

08:19 06.05.2024

Виставка до свята Великдень

Є багато свят, які люблять зустрічати українці, але одним з головних є весняне свято – Великдень. Великдень – найбільше християнське свято. Цей день має ще одну назву – Пасха. Це світле і добре свято несе з собою віру, надію і любов. З 01 травня в ліцеї № 2 м. Хмільника експонується виставка учнівських робіт «Великдень всіх нас на гостини просить». Вчителька трудового навчання та образотворчого мистецтва Кудіш Марія Миколаївна разом з ученицями старших класів створили Великодні вироби. Виставка підготовлена з метою формування в дітей любові до традицій свого краю, толерантності, активізації патріотичного виховання підростаючого покоління, популяризації національних свят, розвивання творчих здібностей.

08:18 06.05.2024

«Прощавай, Букварику!»

Квітень в нашому ліцеї відзначився чарівним дійством «Прощавай, Букварику!». Учасниками цього незабутнього свята стали учні 1-А класу - класний керівник Закернична Людмила Степанівна і 1-Б класу - класний керівник Куберська Алла Олександрівна. Всі учні успішно оволоділи навичками читання та письма. Про що і звітували на святі.

07:54 02.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено