A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей №2 м. Хмільника Вінницької області

Новини

Дата: від до Скинути

Гірчить Чорнобиль крізь віки

  Чорних дат в історії людства немало. Найстрашніше, що усіх спіткало,- це вибух на Чорнобильській АЕС. Вже минуло 35 років, але скільки б часу не пройшло, слово «Чорнобиль» полум’янітиме чорним вогнищем скорботи.

14:43 26.04.2021

Книг незмірна глибина

     23 квітня з нагоди Всесвітнього дня книги та авторського права бібліотекарка Брацюк Л.П. провела онлайн-урок з учнями 5-Б класу на тему  «Книг незмірна глибина», під час якого розповіла школярам про важливе значення книги для розвитку всього людства: вона зберігає вікову мудрість, вчить, просвіщає, виховує, дає можливість поринути у світ вічного та прекрасного.  Ознайомила учнів з крилатими висловами про книгу, з  пам’ятниками їй у багатьох країнах світу. Учні дізнались багато цікавих фактів про книги, які покликані служити людям.

13:15 23.04.2021

Чисте довкілля – чисте сумління!

Щорічно 22 квітня відзначається Міжнародний день Землі. Мета цього свята – звернути увагу на проблеми навколишнього середовища.

20:00 22.04.2021

Ми – за чисте довкілля

День довкілля відзначається в Україні щорічно у третю суботу квітня з 1998 року. Цього дня громадські організації проводять заходи,  спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища: очищення водних джерел, збереження заповідних об’єктів, поширення екологічних знань.

16:09 16.04.2021

12 квітня -   День авіації і космонавтики

Свято приурочене першому в історії польоту людини в космос. У цей день у 1961 році Юрій Гагарін першим у світі здійснив орбітальний обліт Землі. До цього моменту були запуски у космос штучних супутників, але саме 12 квітня людина вперше підкорила космос. Це стало гігантським проривом в історії космонавтики. Сьогодні в космосі вже тисячі супутників, космічні апарати здійснили посадки на Місяць і Венеру,  активно  вивчається Сонячна  система, але перший політ людини був найважчим і найнебезпечнішим. Прагнення до підкорення космосу багатьох тисяч людей, які брали участь в підготовці польоту, подолало всі перешкоди.

22:51 12.04.2021

Вітаємо лауреатів!

27 березня 2021 року у м. Умань від мистецького проєкту " Splasn of ART” стартував V Всеукраїнський фестиваль-конкурс дитячого, юнацького та молодіжного мистецтва з міжнародною участю " Планета мрій" (дистанційно).

20:33 09.04.2021

Здоров`я – найвища цінність

Здоров’я – це  дар.  Його  треба  шанувати, не  витрачати, а  примножувати.  Людина,  яка  не  хворіє, почувається  впевнено, бо  вона   усвідомлює,  що керує своїм  здоров’ям, є  його господарем. Саме тому з  раннього дитинства треба дотримуватися здорового способу життя.

17:49 07.04.2021

Миттєвості шкільного життя

Дорогі друзі!  Карантинні обмеження  змушують  нас проводити майже весь час удома, а відтак – позбавити себе звичних радощів життя: перебування в школі, колективного відпочинку на вулиці або в будь-яких людних місцях. Багатьом із нас так не вистачає «шкільного» навчання -спілкування …

16:20 31.03.2021

ГОДИНА, ЯКА ЗМІНЮЄ МАЙБУТНЄ

Кожного року останньої суботи березня о 20:30 за місцевим часом мільйони людей по всьому світу присвячують годину своєї уваги планеті Земля.

13:57 26.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено