A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей №2 м. Хмільника Вінницької області

Новини

 

 

Дата: від до Скинути

«Прощавай, Букварику!»

Квітень в нашому ліцеї відзначився чарівним дійством «Прощавай, Букварику!». Учасниками цього незабутнього свята стали учні 1-А класу - класний керівник Закернична Людмила Степанівна і 1-Б класу - класний керівник Куберська Алла Олександрівна. Всі учні успішно оволоділи навичками читання та письма. Про що і звітували на святі.

07:54 02.05.2024

Тиждень психології

Сьогодні  неможливо виховувати гармонійну, всебічно розвинену особистість без резервів психологічних знань. З 22 по 26 квітня 2024 року в Ліцеї № 2 м. Хмільника пройшов тиждень психології. Психологинею  Король С.В.  було підготовлено ряд заходів, метою яких було популяризація роботи психолога, створення позитивного клімату в навчальному закладі, розширення та насичення емоційного життя, розвиток інтересу до свого внутрішнього світу, розкриття творчого потенціалу здобувачів освіти. Тиждень психології був тематичним і вибудуваним таким чином, щоб кожного дня розглядалася нова проблематика, піднімалися питання, які могли б цікавити наших учнів і педагогічних працівників.

18:13 01.05.2024

Чорнобиль – це біль та скорбота нашого народу

Щороку 26 квітня пам’ять знову і знову повертає нас до Чорнобильської катастрофи, найбільшої за всю історію ядерної енергетики. Для українців Чорнобиль є незаживаючою раною болю і втрат. Героїзм ліквідаторів врятував мільйони життів.

18:10 01.05.2024

Конференція "Чорнобиль у призмі часу"

Гірким болем відгукується в українських серцях день 26 квітня 1986 року. Стогнала в цей день українська земля, плакала природа… Аварія на Чорнобильській АЕС стала важким уроком для всього людства. Щороку весь український народ вшановує пам’ять про тих, хто був причетний до ліквідації цієї аварії.

18:07 01.05.2024

23 квітня – Всесвітній день книги і авторського права

23 квітня відзначається Всесвітній день книги й авторського права. Генеральна конференція ЮНЕСКО у 1995 обрала цю дату з огляду на її символічність для світової літератури, адже саме цього дня померли Сервантес, Шекспір і де ля Вега, народилися Моріс Дрюон і Володимир Набоков.

09:15 25.04.2024

22 квітня Міжнародний День Матері-Землі

Турбота про нашу планету - важлива місія, яку активно пропагують учасники еко-руху по всьому світу. Вплив людини на навколишнє середовище настільки згубний, що в останні десятиліття ризик екологічної катастрофи збільшився в рази. Щорічно свято відзначається 22 квітня, а дата обрана не просто так. Відомо, що в 1969 році в Каліфорнії стався витік нафти і кілька мільйонів рідини опинилися в океані.

09:14 25.04.2024

Патріотична мандрівка в Карпати

Гори Карпати... Мальовничі краєвиди. Нестримні кришталеві ріки й потоки. Неповторні ландшафти, справжня природна краса в поєднанні з красою, що створила людина. Учні 9-Б класу нашого ліцею разом з класним керівником, Юртаєвим В.Г. та вчителем фізичної культури, Вознюком О.С. відвідали серце Гуцульщини - м. Яремче,  мандрували стежками відважних опришків у скелях Довбуша, милувалися величчю водоспадів, побували в Буковелі. Ця подорож залишила незабутні враження про гірські пейзажі, свіже,  повітря , серпантин доріг і гарно проведений вікенд. Маса позитиву та купа драйву, неймовірні відчуття та емоції - це потужний заряд енергії надовго! Дякуємо, Карпати!!!

09:13 25.04.2024

Учень нашого ліцею - срібний призер Чемпіонату України з бойового самбо.

З 19 по 21 квітня в Києві відбувся Чемпіонату України з бойового самбо. В складі Вінницької збірної участь у змаганнях взяли спортсмени з Хмільника. За результатами поєдинків учень 11 класу нашого закладу освіти, Мороз Андрій виборов "Срібло". Бажаємо Андрію впевненості в силах, цілеспрямованості до перемоги і невтомної спраги лідерства!

09:11 25.04.2024

Вітаємо лауреата Всеукраїнського конкурсу учнівських творчих робіт "Я - журналіст!"

Вітаємо учня нашого ліцею з перемогою у конкурсі учнівських творчих робіт! На початку квітня 2024 року проходив Всеукраїнський конкурс учнівських творчих робіт "Я - журналіст!". За оцінками журі конкурсу дипломом лауреата нагороджено учня 11 класу ліцею № 2 м. Хмільника, Новака Романа. Вітаємо Романа і його керівника, вчительку української мови і літератури, Веремій Анжелу Анатоліївну та бажаємо їм подальших успіхів у творчій діяльності!

09:10 25.04.2024

Спартакіада Хмільницької міської територіальної громади серед допризовної молоді

Вітаємо учня 10 класу, Загребельного Артура та учня 11 класу, Короля Романа, які принесли в скарбничку нашого ліцею аж три переможні місця у спартакіаді серед допризовної молоді!!! Загребельний Артур виборов І місце з бігу на 1000 м і ІІ місце з бігу на 100 м. Король Роман посів ІІІ місце з метання гранати Ф-1 на дальність. Бажаємо надалі тільки так і тримати!

09:09 25.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено