A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей №2 м. Хмільника Вінницької області

Новини

Дата: від до Скинути

Вручили солодкі подарунки дітям

Акція«Миколай іде до всіх» стала вже доброю традицією в Хмільнику. Адже кожна дитина  має бути сповнена віри в людську доброту.

15:38 20.12.2020

Нагородження Почесними грамотами Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації

Музей бойової слави Двічі Червонопрапорної Темрюкської стрілецької дивізії, яка 18 березня 1944 року звільнила м. Хмільник від нацистських загарбників, – гордість нашої школи. Заснований і оформлений учителем французької мови Шевченко Т.М., функціонує з 1981 року. У 2016 році музей перейменовано на військово-історичний та присвоєно звання «зразковий». Тут відкрито нові експозиції, оновлено стенди, і все це за постійної підтримки міського голови Юрчишина Миколи Васильовича. Це один із кращих шкільних музеїв  області, осередок духовності в школі, улюблене місце багатьох учнів, гордість випускників.   

20:13 14.12.2020

Знай і захищай свої права

Особливу роль у створенні умов для розвитку та самореалізації юних особистостей займають турніри юних правознавців.

09:39 11.12.2020

Вчимося захищати себе від насильства

 З метою профілактики правопорушень серед учнів, своєчасного виявлення фактів насилля над ними та надання правової допомоги 9 грудня 2020 року заступник  начальника Хмільницького бюро правової допомоги Козачок-Фесенко Ю.В. провела з учнями 7-Б класу бесіду на тему «Домашнє насильство. Умій захистити свої права».

11:43 10.12.2020

Шануймо, друзі, рушники!

Український рушник. Як багато промовляє до нас це слово, яке воно рідне й миле українському серцю! Скільки зворушливих спогадів пов’язано з рушником, скільки років родинного життя він супроводжував... Напевне, жодна побутова річ не оспівана так, як рушник.У родинному житті рушник відіграє головну роль.

11:40 10.12.2020

Зустріч із старшим інспектором ювенальної превенц

У рамках щорічної всесвітньої інформаційної кампанії «16 днів проти насильства» старший інспектор  сектору ювенальної превенції Хмільницького відділу поліції Двужилова В.О. завітала до учнів нашої школи, щоб поговорити про насильство та сказати йому: “Стоп!”.

16:12 08.12.2020

Українська хустка – символ нашої нації

 7 грудня  відзначається Всесвітній день української хустки. Свято з’явилося зовсім нещодавно, але завдяки діаспорі воно відразу ж набуло статусу всесвітнього. Жіночий колектив  школи приєднався до флешмобу і вбрався в українські хустки з нагоди свята, продемонструвавши красу цього невід'ємного атрибута нашого народу. А хустки різні й особливі: одна червона з великими  яскравими квітами, друга біла з поєднананням троянд та зеленого листя…

16:03 07.12.2020

Протидія насильству

      Організація бесід і зустрічей учнів з представниками ССД та МЦСС Хмільницької міської ради є традиційною формою превентивної роботи в  школі.

10:24 07.12.2020

Дотик до прекрасного

Нещодавно вихованці гуртка «Юні музеєзнавці» на чолі із керівником Шевченко Т.М та педагогом-організатором Чулюк Т.А побували в гостинах у скульптора, заслуженого художника України Стукана В.Є.

11:22 02.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено