A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей №2 м. Хмільника Вінницької області

Новини

 

 

Дата: від до Скинути

Тріумф "Вівцебика": Ліцей № 2 м. Хмільника здобуває перше місце в обласному етапі Всеукраїнських шкільних ліг з футзалу!

Радісна новина для всіх прихильників спорту та особливо для команди "Вівцебик" Ліцею № 2 м. Хмільника – їхній футзальний успіх на обласному, IV етапі Всеукраїнських шкільних ліг!

15:15 16.05.2024

Конкурс до Дня матері "Ми з мамою гарні господині!"

У ліцеї № 2 м. Хмільника відбувся захопливий конкурс до Дня матері "Ми з мамою гарні господині!". 10 травня учениці 5-А, 5-Б, 6-А і 6-Б класів разом зі своїми мамами активно взяли участь у конкурсі, де продемонстрували свої таланти у шести різних завданнях, таких як "Кулінарний шедевр", "Святкова зачіска", "Прибирання" та інші.

13:58 12.05.2024

"Мамине серце, як літнє сонце!"

Найперше слово, яке вимовляють діти в усіх країнах світу, – це слово «мама», і вже за цим святим і найріднішим словом діти навчаються інших слів своєї рідної мови. Мама, матінка, матуся… Зворушливе свято з нагоди Дня матері відбулося 09 травня в Ліцеї № 2 м. Хмільника. Учні 2-Б класу разом з класним керівником Нечипорук С.В. зібралися, щоб висловити свою любов і шану найдорожчій людині – рідній неньці, подякувати за любов і турботу, а також привітати всіх жінок і побажати їм здоров’я, щастя і Божого благословення.

13:56 12.05.2024

"Добро - це казка, а зло - злиденність душі"

День матері - це одне з найзворушливіших свят, тому що кожен з нас із дитинства несе в душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, підтримає, пробачить, завжди  буде самовіддано любити,  незважаючи ні на що. 07 травня 2023 року в ліцеї № 2 м. Хмільника відбувся виховний захід до Дня матері, який провели учні 2-А класу (класний керівник Корнієнко Т.Д.).

13:29 12.05.2024

Інформаційно-виховний захід до Дня Європи

9 травня 2024 року, учні 8-А класу ліцею № 2 м. Хмільника (класний керівник Тхоржевська Ю. Є.) відвідали Центр активності громадян Хмільницької міської територіальної громади, де відбувся інформаційно-виховний захід до Дня Європи під керівництвом провідного спеціаліста Відділу культури і туризму Хмільницької міської ради Ліна Загородня.

13:27 12.05.2024

День Європи в Україні: ми готові перемагати разом!

Щороку у травні Україна відзначає День Європи. Ліцей № 2 м. Хмільника традиційно приєднався до святкування. Цього року, 9 травня 2024 р. для нас День Європи видався особливим – свято з гірким присмаком сліз і болю за Україну, тривоги, суму, та все ж найголовніше – з непереборним бажанням подякувати тим країнам, які підтримують Україну в часи війни.

13:12 12.05.2024

Книжкова виставка "Прочитай книгу про війну".

З метою залучення здобувачів освіти до вивчення героїчних сторінок історії та патріотичного виховання, вшанування ветеранів та учасників війни і увіковічнення пам’яті всіх полеглих в роки Другої світової війни, бібліотекар ліцею № 2 м. Хмільника, Брацюк Л.П. провела акцію «Прочитай книгу про війну».

13:09 12.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено