A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей №2 м. Хмільника Вінницької області

Новини

Дата: від до Скинути

День Конституції України

День Конституції – одне із головних державних свят України. Адже Конституція є Основним законом країни, який гарантує кожному громадянину права і свободи, а також визначає політичний устрій держави.

11:42 27.06.2020

Вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту учням 9 класу

12 червня 2020 року в  нашій школі відбулось урочисте вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту учням 9 класу. Через карантин Міносвіти рекомендувало не проводити урочистих святкувань. Тому й захід пройшов скромно. Під час вручення усі дотримувалися  безпеки: півтораметрова відстань, маски, рукавички. 

18:38 17.06.2020

Навчатися дистанційно: учні та вчителі школи №2 здобувають новий досвід

Дистанційне навчання в школах – це  новий досвід для вчителів та учнів. Під час карантину в педагогів з’явилося широке поле діяльності. Кожен учитель сам обирав доступну дітям і батькам форму проведення дистанційних занять. Чимало педагогів втілював його за допомогою груп у Viber, куди скидав завдання, хтось ішов шляхом відеоконференцій через Skype, дехто обрав різні ресурси для дистанційного навчання, на кшталт Google classroom, Classtime.  Але існували й певні  проблеми:  якість інтернету, цифрові навички вчителя,  технічні засоби  школярів. Та, попри все, учителі КЗ «ЗОШ І-ІІІ ст. №2»  опанували цей тип  навчання на відстані.

15:08 15.06.2020

Вшанування пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу

Щорічно 18 травня в Україні відзначається День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу. Cаме 18 травня 1944 року розпочалася операція з депортації кримських татар. У цей день вшановують пам'ять жертв цього злочину (під час головної хвилі депортації 18-20 травня було виселено 180 014 осіб), а також відзначають його як День боротьби за права кримськотатарського народу.

15:30 15.05.2020

«Учітесь, читайте, і чужому научайтесь, й свого не цурайтесь…»

В історії кожного народу є імена, які він свято береже у своїй пам'яті й з великою любов'ю та повагою передає з покоління в покоління. Є таке ім'я і в нашого народу – Тарас Шевченко. Не було і немає в Україні поета, який був би йому подібний. Саме він і повернув народу його голос – українську мову. Для кожного з нас ім'я Шевченка є святим. Найкращий, найцінніший дар доля дала йому аж посмертно – невмирущу славу й вічно нову насолоду, яку дають його твори мільйонам людських сердець.

10:01 09.03.2020

Зустрічі з майбутніми першокласниками

22 лютого ЗОШ І-ІІІ ст. №2 гостинно відчинила двері для майбутніх першокласників та їхніх батьків, щоб вони могли ознайомитись із життям навчального закладу, досягненнями й успіхами педагогічного та учнівського колективів. Для гостей свята було підготовлено надзвичайно цікаву та насичену програму.

15:30 24.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено