A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей №2 м. Хмільника Вінницької області

Новини

Дата: від до Скинути

Подаруй тепло воїну ЗСУ

З перших днів повномасштабного вторгнення наш ліцей активно долучається до допомоги ЗСУ! Батьки, учні і вчителі щоденно роблять свій внесок у майбутню перемогу! Ми передаємо нашим воїнам продукти харчування, окопні свічки, засоби особистої гігієни. В закладі освіти постійно проводяться різні заходи з метою збору коштів для наших захисників. Два десятка килимків для військових знову сплели учениці 9-А класу разом з вчителем трудового навчання, Кудіш Марією Миколаївною. Теплі килимки будуть передані нашим місцевим волонтерам, які найближчим часом доставлять їх нашим захисникам.

13:03 13.03.2024

Профілактика сказу та хвороби Лайма

12 березня 2024 року до нашого ліцею завітала лікар епідеміолог ВСП Хмільницького РВ ДУ «Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України», Дмитренко Катерина Миколаївна. В приміщенні актової зали для учнів 6-А і 6-Б класу були проведені профілактичні бесіди "Профілактика сказу" та "Профілактика хвороби Лайма (Бореліозу)".

09:01 13.03.2024

Обласний відбір Європейської грошової вікторини European Money Quiz 2024

05 березня 2024 року команда Ліцею № 2 м. Хмільника - Григорак Анастасія і Зіневич Софія взяли участь в обласному етапі Європейської грошової вікторини European Money Quiz 2024. Наші учні продемонстрували високий рівень фінансової компетентності та гідно представили наш заклад освіти на обласному рівні!

07:11 13.03.2024

Пізнавально-розважальна програма "Масниця йде, весну веде!"

В Україні святкують Масницю з давніх-давен. Це свято проводів зими та зустрічі з весною, символом якого є смачні млинці та вареники. Сьогодні, звичайно, це свято набуло дещо іншого змісту, проте не стало менш цікавим, веселим і улюбленим для українців. 11 та 12 березня 2024 року в нашому ліцеї відбулося невелике дійство з нагоди Масляної. Учні початкових класів дізналися про походження, звичаї та традиції свята. А ще стали учасниками розваг та конкурсів, які організувала та провела педагог-організатор Мішарьова Т.А.. Актив учнівського парламенту "ПЕРСПЕКТИВА" активно долучилися до проведення розважальної програми.

06:40 13.03.2024

Шевченківські дні - Мені тринадцятий минало…

Тривають Шевченківські дні, які спільними зусиллями відзначають ліцеїсти і працівники сфери культури та бібліотек міста, напередодні 210-ої річниці від дня народження великого Кобзаря.

06:38 13.03.2024

Краєзнавчий проєкт «Творці рідного краю»

Учні 4-Б класу (класний керівник Олійник Г.І.) працювали над історико-краєзнавчим проєктом, який присвячено вивченню видатних та талановитих людей рідного краю. Діти з великою цікавістю займалися пошуковою діяльністю і дізналися багато цікавої інформації про земляків, які прославили наш Хмільницький край. На презентацію проєктів була запрошена наша землячка, письменниця, вчитель української мови і літератури Веремій Анжела Анатоліївна.

06:36 13.03.2024

"Єднаймо душі словом Кобзаря"

Щороку, 9 березня, Україна та світ святкують день народження видатного поета, прозаїка, живописця та громадського діяча – Тараса Григоровича Шевченка.

19:44 12.03.2024

Інтелектуально-розважальна гра "ХТО? ДЕ? КОЛИ?" до Дня народження ТАРАСА ШЕВЧЕНКА.

Протягом 7-11 березня 2024 року в нашому ліцеї відзначали «Шевченківські дні». У цьому році виповнюється 210 років від дня народження національного і світового генія, поета, художника, громадського діяча Тараса Григоровича Шевченка. Світлий образ Великого Кобзаря - безсмертний, як і сам народ, що породив його. Напередодні відзначення 210-річниці з Дня народження Тараса Шевченка в нашому закладі освіти відбулася інтелектуально - розважальна гра «Хто ? Де ? Коли?» для учнів 9-А і 9-Б класів. Розважальну гру провела вчитель української мови і літератури, Вознюк Лариса Іванівна. Під час заходу учні поринули у дивовижний світ творчості Тараса Шевченка.

19:38 12.03.2024

Вітаємо з перемогою у VI Всеукраїнському конкурсі есе учнівської та студентської молоді

Вітаємо ученицю 5-А класу нашого ліцею, Мальовану Вероніку з перемогою у VI Всеукраїнському конкурсі есе учнівської та студентської молоді "Мій Шевченко"! На початку березня 2024 року проходив VI Всеукраїнський конкурс есе учнівської та студентської молоді "Мій Шевченко". За оцінками журі конкурсу дипломом ІІI ступеня нагороджено ученицю 5-А класу ліцею № 2 м. Хмільника, Мальовану Вероніку. Вітаємо Вероніку та її керівника, учителя української мови і літератури, Вознюк Ларису Іванівну та бажаємо їм подальших успіхів у творчій діяльності!

19:36 12.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено