A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей №2 м. Хмільника Вінницької області

Новини

Дата: від до Скинути

22 березня - Всесвітній день водних ресурсів

Генеральна асамблея ООН оголосила 22 березня Всесвітнім днем водних ресурсів. В цей день учні 8–А і 8-Б класів взяли участь у вікторині “Вода – джерело життя”, яку провела вчитель біології і екології Кухар Світлана Василівна.

20:10 26.03.2024

Міжнародний день Землі

21 березня 2024 року ми відзначаємо Міжнародний день Землі. І це перше зі свят, яке покликане нагадати людям про необхідність піклуватися про наш загальний дім – планету, на якій ми живемо. Учні 6–А класу взяли участь у екологічній виховній годині “Земля наш спільний дім”, яку провела вчитель біології і екології Кухар Світлана Василівна.

20:07 26.03.2024

Ріки незмінно течуть додому

З 16 по 24 березня в Україні пройшов перший Національний тиждень читання поезії, який проводиться за ініціативи Українського інституту книги. Метою акції є відзначення ролі поетів і поетичного слова в культурі, особливо під час війни, адже поезія як форма літератури реагує на події найпершою.Гаслом став рядок із вірша сучасної української поетки Ірини Шувалової -  

20:03 26.03.2024

День Сонячних дітей

21 березня, у Всесвітній день людей із синдромом Дауна, асистент вчителя Сергієнко Юлія Олександрівна провела виховну годину у 9-А класі "Сонячні діти". Учням розповіли про фізіологічні особливості даного синдрому, вияв толерантності до їхніх потреб як передумови успішної соціалізації таких дітей в учнівському середовищі і вихованні моральних цінностей учнів.

09:11 22.03.2024

ПРОЄКТ «Програма підтримки фізичного та психосоціального здоров'я сімей з дітьми в умовах війни» на популяризацію та впровадження курсу «Кроки по життю» в Україні.

Вітаємо наш ліцей № 2 м. Хмільника Вінницької області, психологиню Світлану Король та педагогів Оксану Гусь і Лесю Голембівську, які вибороли перемогу у конкурсі Проєкту «Програми підтримки фізичного та психосоціального здоров'я сімей з дітьми в умовах війни». Серед усіх освітніх закладів України було відібрано 30 освітніх організацій, які мають бажання та організаційні спроможності для впровадження та розвитку факультативного курсу «Кроки по життю» на базі своїх установ в Україні.

08:47 22.03.2024

21 БЕРЕЗНЯ - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПОЕЗІЇ

Весна багата на визначні події для митців слова та книголюбів. Сьогодні, 21 березня, відзначається  Всесвітній день поезії. За переконанням ЮНЕСКО   — організації, яка заснувала його у 1999 році, саме поезія може бути ключем до вирішення найглибших і найгостріших питань, що турбують сьогодні людство. Це свято створене, аби повернутися до традиції усних поетичних читань, всіляко сприяти розвитку поезії і відновленню її діалогу з іншими видами мистецтва. Вчителі української мови та літератури ліцею № 2 м. Хмільника, Вознюк Лариса Іванівна і Антоняк Оксана Василівна разом з учнями підтверджують, що поезія об’єднує серця та дарують всім поціновувачам мистецтва слова тематичну відеопрезентацію. А педагог-організатор Мішарьова Т.А. поділилася авторськими віршами, тема яких - "Дім" - основна тема, яка лунає протягом усього поетичного тижня.

06:57 22.03.2024

"Не згасне в пам'яті народній твій вічний подвиг, воїне-герою!"

18 березня наша громада відзначає 80-ту річницю звільнення Хмільника та Хмільницького району від нацистських окупантів. Шлях до визволення був не легкий, але наші діди й прадіди змогли подолати все на шляху до свободи. І сьогодні вкотре ми від усього серця кажемо їм: “Дякуємо за життя!” 

11:52 21.03.2024

«Мій Гімн Перемоги»

Учениця 10 класу ліцею № 2 м. Хмільника, Доценко Ніка взяла ативну участь у патріотичному Флешмобі  «Мій Гімн Перемоги» до річниці початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

11:51 21.03.2024

З ПЕРШИМ ДНЕМ ВЕСНИ

Учні 9-Б класу ліцею № 2 м. Хмільника привітали вчителів з першим днем весни передбаченнями.

11:42 21.03.2024

Профілактика небезпечних захворювань

У рамках місяця інформування про туберкульоз, 14.03.2024 року фахівець відділення епіднагляду  та профілактики  інфекційних та неінфекційних захворювань ВСП Хмільницького районного відділу, Дмитренко Катерина Миколаївна провела зустріч – нараду для працівників Ліцею # 2 м. Хмільника. З колективом обговорювалися питання профілактики розповсюдження туберкульозу серед дітей та дорослих, сучасних методах діагностики та лікування.

10:53 15.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено