A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей №2 м. Хмільника Вінницької області

Новини

Дата: від до Скинути

Цікаві таємниці книжкової полиці

Щороку 2 квітня уся всесвітня спільнота відзначає Міжнародний день дитячої книги. Це свято привертає увагу всіх дітей та їхніх батьків до надзвичайної важливості книжки в житті юних читачів.

12:59 08.04.2024

Вітаємо учнів нашого ліцею - лауреатів та учасників Національного Фестивалю Код Нації!

Головною метою Конкурсу є сприяння розвитку української мови шляхом популяризації її культурного надбання у суспільстві; утвердження мови як головного чинника існування нашої нації; розвиток творчих та інтелектуальних здібностей учасників Конкурсу та підтримка Збройних сил України благодійними внесками учасників. В номінації "Есе на тему "Мовне питання"" - учениці 11 класу, Луценко Альбіна, Попович Олександра. В номінації "Образотворчі роботи" - учениця 9-Б класу, Юртаєва Софія. Кожен учасник нагороджений іменним дипломом.

12:58 08.04.2024

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ТЕАТРАЛЬНОГО МИСТЕЦТВА "ЗІРКИ МЕЛЬПОМЕНИ"

Вітаємо учнів нашого ліцею, лауреатів КОНКУРСУ ТЕАТРАЛЬНОГО МИСТЕЦТВА "ЗІРКИ МЕЛЬПОМЕНИ". ДІАНА КИЛИМНЮК (учениця 9-Б класу) - І МІСЦЕ (номінація "Художнє слово") ДЕНИС КУЛІШ (учень 10 класу)- ІІ МІСЦЕ (малі театральні форми - мініатюра, монолог) Бажаємо подальших творчих успіхів. Так тримати!!!

13:10 05.04.2024

Сміємося - отже, не здаємося!

Ми, українці, сміємося завжди, навіть у скрутні часи, бо сміх нам допомагає вистояти й подолати всі негаразди... Нехай буде якомога більше позитивних думок і подій! З днем сміху нашу ліцейну родину привітав учень 2-Б класу Артем Мнюх (класний керівник Нечипорук С.В.).

13:07 01.04.2024

Пізнавально-розважальний захід "Сучасне театральне мистецтво"

З нагоди Міжнародного дня театру 27 березня 2024  у Центрі активності громадян керівниками інструментальної та вокальної студій Богданом Заболотним та Олександром Банаськом було проведено інформаційну годину "Цікаві факти про театр". Учні нашого ліцею - 8-А клас (класний керівник Тхоржевська Ю.Є.) і 8-Б клас (класний керівник Кудіш М.М.) стали учасниками цього заходу. Далі естафету підхопила керівник театральної студії Ірина Круголькова та провела відповідний майстер-клас. Під час майстер-класу діти мали змогу імпровізувати та розкрити свої творчі здібності.

12:53 27.03.2024

Майстер-клас з розпису сумок-шоперів

25 березня в ліцеї № 2 м. Хмільника було проведено майстер-клас з розпису сумок-шоперів для учнів з числа внутрішньо переміщених осіб. Захід відбувся за підтримки ГО "Право" і гуманітарного хабу "Мурашник" в рамках проєкту "Сприяння згуртуванню постраждалих громад". Проєкт впроваджується Міжнародною Організацією з Міграції (МОМ). Майстер-клас для дітей нашого ліцею провела фасилітаторка гуманітарної організації Intersos Юлія Килосова.

20:29 26.03.2024

Мандруємо Україною

25 березня 2024 року учні 6-Б класу ліцею № 2 м. Хмільника на чолі з класним керівником, Босак Ольгою Володимирівною здійснили захоплюючу екскурсію замками Хотина та Кам’янця-Подільського. Хотин захоплює могутньою фортецею, що височіє над Дністром.

20:24 26.03.2024

Батьківські збори - зустріч ліцейної родини

22 березня 2024 року усі учасники освітнього процесу ліцею № 2 м. Хмільника зібралися в родинному колі для обговорення різних проблем та питань. На загальноліцейних батьківських зборах, а потім на зібраннях у класних колективах радилися, як зробити життя наших дітей комфортнішим, цікавішим, успішнішим. Дякуємо за те, що ми всі разом!

20:20 26.03.2024

Тиждень профілактики правопорушень

З метою підвищення рівня профілактики правопорушень та злочинів серед учнів, усунення причин і умов, що сприяють їх вчиненню в ліцеї № 2 м. Хмільника з 18 по 22 березня 2024 року пройшов  Тиждень профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю серед дітей.

20:15 26.03.2024

Проведено пробне тестування...

22 березня в ліцеї № 2 м. Хмільника відбулася важлива подія - пробне тестування у форматі Національного Мультипредметного Тесту для учнів 11 класу. Атмосфера в закладі освіти того дня була напружена та наповнена очікуванням.

20:12 26.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено