A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей №2 м. Хмільника Вінницької області

Новини

Дата: від до Скинути

День Єднання України 2024

Єдиний народ, єдиної держави з єдиним бажанням ПЕРЕМОГИ вже другий рік доводить свою силу та єдність  не лише собі, але й всьому світу. День єднання: разом, об’єднані Україною! 

16:34 27.02.2024

Профілактика вірусних захворювань

Зима – улюблена пора сезонних вірусних інфекцій. У зв'язку з профілактикою вірусних захворювань, що проводиться в нашому закладі щороку, Міністерство мас-медіа, представники Діана Килимнюк, Софія Юртаєва (9-Б клас) створили плакат "Запобігання вірусних захворювань", який розміщений в нашому ліцеї.

16:29 27.02.2024

НА КРИЛАХ КОХАННЯ

«Кохання – одне з піднесених , шляхетних і прекрасних почуттів! Без нього наше життя неможливе!». В цих словах була закладена суть заходу, що відбувся в нашому ліцеї з нагоди Дня Святого Валентина. Чудові вокалісти Куліш Денис (10 клас) та Тетянюк Іван (11 клас) показали свій найкращий виступ.

16:24 27.02.2024

Інтелектуально-розважальна гра «Хто зверху»

З нагоди Дня святого Валентина в Центрі активності громадян Хмільницької міської територіальної громади пройшла інтелектуально-розважальна гра «Хто зверху» для учнів 10, 11 класів нашого ліцею. Захід був організований Відділом культури і туризму Хмільницької міської ради та КЗ «Будинок культури».

17:15 21.02.2024

Теплі килимки для захисників

Понад півтора десятка килимків для військових сплели учениці 9-А, 9-Б, 11 класів разом з вчителями Остапчук Людмилою Петрівною і Кудіш Марією Миколаївною нашого закладу освіти. Теплі килимки були передані нашим місцевим волонтерам. З початком повномасштабної війни наш ліцей продовжує активно допомагати нашим захисникам. Ми впевнені, що теплі килимки - це наш маленький внесок у спільну перемогу!

16:45 14.02.2024

Навчаємо волонтерству юне покоління незламних

ГО «Українська Волонтерська Служба» спільно з ГО «Рух Олександра Педана "JuniorS"» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, Міністерства освіти і науки та Міністерства молоді та спорту ініціювала новий проєкт, що сприяє обізнаності про важливість волонтерської діяльності. «Шкільний урок волонтерства» — ініціатива, що покликана надихнути підлітків займатися волонтерством. У межах проєкту в нашому ліцеї цього навчального року класними керівниками були проведені уроки волонтерства. Сертифікати за активну участь отримали вчителі: Гуменюк Наталя Миколаївна, Тхоржевська Юлія Євгеніївна, Остапчук Людмила Петрівна і Пасека Світлана Іванівна.

16:44 14.02.2024

Вітаємо з Днем Св. Валентина!

Сьогодні день Святого Валентина! Актив учнівського парламенту "ПЕРСПЕКТИВА" щиро вітає всю нашу ліцейну родину з цим чудовим, світлим, добрим, теплим, наповненим любов'ю святом! Життя є любов, тому без любові воно неможливе! Бажаємо не лише у свято, а й щоденно отримувати знаки уваги, кохати і бути коханими, дарувати один одному радість спілкування, зберігати щирі почуття! Хай вічно живе Любов у наших серцях! З Днем закоханих!

16:39 14.02.2024

День безпечного Інтернету (Safer Internet Day)

6 лютого 2024 року  у світі відзначають День безпечного інтернету. Протягом 6 та 7 лютого, в нашому ліцеї пройшли заходи з нагоди цього дня. Метою Днів безпечного Інтернету є поширення знань про безпечне та відповідальне використання цифрових технологій для дітей та молоді. З метою підвищення інформаційної компетентності учасників освітнього процесу, створення сприятливих умов для підготовки молодого покоління до життєдіяльності в інформаційному суспільстві, забезпечення захисту дитини від шкідливих інформаційних впливів, акцентування уваги на важливості безпечної поведінки у Всесвітній мережі, учителі інформатики нашого ліцею Пасека Світлана Іванівна та Пальонко Денис Юрійович зі здобувачами освіти провели ряд заходів. 

10:23 14.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено