A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей №2 м. Хмільника Вінницької області

Новини

Дата: від до Скинути

"Нас єднають думи Кобзаря"

Флешмоб до 210-ї річниці з дня народження Т.Г. Шевченка від учнів 7-Б класу ліцею № 2 м. Хмільника

16:29 12.03.2024

Родинне свято "Тепло сімейного вогнища"

Тато й мама дають нам життя, виховують, навчають, привчають до праці. Вони хвилюються за невдачі та радіють нашим успіхам. Сім'я складається з батьків, дітей, їхніх дідусів і бабусь, які люблять один одного, піклуються і допомагають один одному. Ми знаємо, що ласкава мама завжди приголубить, а руки батька нас підтримають, бабуся розкаже цікаву казку, а дідусь дасть щиру пораду. Це – наша сім`я. Родина — це не тільки родичі і рідні. Це і клас, в якому навчаються учні, і наш ліцей, і весь український народ, який складається з родин великих і малих, дружних і працьовитих.

16:27 12.03.2024

Тиждень англійської мови

З метою популяризації вивчення англійської мови, розвитку комунікативних умінь і навичок, естетичного виховання, духовного багатства учнів з 26 лютого по 04 березня 2024 року у нашому зкладі був проведений тиждень англійської мови «The more languages you know the more times you are a human» («Чим більше мов ти знаєш, тим більше разів ти людина»).

16:15 12.03.2024

Ти – жінка-берегиня, ти – краса.

Жінка. Мати. Берегиня. Це ж вона своєю любов’ю дала нам життя, тримає родину, а нині пліч-о-пліч з чоловіками стоїть на захисті свободи нашої України.

16:13 12.03.2024

Весна, жінка, кохання

З метою формування почуття глибокої поваги до жінок, які є берегинями роду, захисницями України і до Дня української жінки, класним керівником 8-Б класу, Кудіш Марією Миколаївною було проведено виховний захід «Весна, жінка, кохання». Під час якого діти мали змогу познайомитися з видатними українськими постатями жіночої статі, їх вкладом в історію, було підкреслено важливу роль українських жінок, їх патріотичний дух та незламність.

16:09 12.03.2024

Благодійна акція “Збери пластикові кришечки – допоможи захисникам!”

Вчителька історії, волонтерка Тхоржевська Ю.Є. започаткувала збір пластикових кришок серед учнів та вчителів нашого ліцею. Усі активно долучилися до участі у благодійній акції. Після переробки кришок, виготовлених з різних видів пластику, виходять гранули, які згодом використовуються як сировина для виготовлення протеза конкретному бійцю.

12:08 29.02.2024

24 лютого – друга річниця повномасштабного вторгнення

24 лютого виповнилася друга річниця початку повномасштабного вторгнення. В переддень річниці, на подвір'ї нашого ліцею учні зібралися на лінійку пам'яті і вшанували хвилиною мовчання військових і цивільних українців. Пам’ятаємо про тих, хто загинув під час війни та про тих, хто продовжує захищати нашу країну. Наша подяка та повага кожному та кожній!

12:04 29.02.2024

Відзначення Міжнародного дня рідної мови

21 лютого – Міжнародний день рідної мови. Це свято відзначає уся наша держава. Цивілізоване суспільство не може існувати без мови – засобу спілкування між людьми, засобу вираження думки і передачі досвіду сучасникам і наступним поколінням.

11:59 29.02.2024

Формуємо фінансову компетентність школярів

15 лютого 2024 року у Ліцеї №2 м. Хмільника  відбувся І тур змагання з фінансової грамотності European Money Quiz для учнів. European Money Quiz (Європейська грошова вікторина) – це найбільше змагання в Європі з фінансової грамотності серед підлітків віком 13–15 років, започатковане у 2017 році національними банківськими асоціаціями Європи в координації з Європейською банківською федерацією як ініціатива з просування фінансової освіти. European Money Quiz традиційно щорічно відбувається в понад 30 країнах світу.

16:43 27.02.2024

День пам'яті Героїв Небесної Сотні

Вас пам’ятати будемо завжди Із вами будемо боротись за країну За ту країну, де нема брехні За нашу й вашу мирну Україну… Уроки пам’яті, виховні години, перегляд відеофільмів, запалення лампадок, участь в акції «Ангели пам’яті». Саме такими заходами в нашому ліцеї відбулося вшанування Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час

16:38 27.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено